• S.A. ”Apa-Canal”
  În atenția locuitorilor s. Bubuieci,
  În legătură cu multiplele adresări ale administației locale Bubuieci către S.A. ”Apa-Canal”, s-a reusit de a aproba de comun acord cu S.A. ”Apa-Canal”, lucrări de renovare și pozare a apeductului pe următoarele străzi: str. Ion Creangă, str-la Iu. Gagarin, str. Miorița.
  Totodata vă informăm că administrația locală duce tratative pentru restabilirea porțiunii altor porțiuni din rețeaua de apeducte, care este avariată, în termeni cît mai restrînși.
  S.A. ”Apa-Canal”
 • ANEXA


  cu privire la decizia nr.1.7 din 22.02.2018 a Consiliului comunei Bubuieci

  ,, Cu privire la stabilirea taxei pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii”
  Decizie
 • Aprobarea bugetului
  Aprobarea bugetului
PRIMĂRIA BUBUIECI
CONSILIUL LOCAL
ACTIVITATEA PRIMĂRIEI
TRANSPARENŢĂ DECIZIONALĂ
SERVICII


INFORMAȚIE UTILĂ

Cetățenii s-au implicat activ
Drept urmare a prezentării de către i.M. Regia "Autosalubritate" a Documentației privind Evaluarea Impactului asupra Mediului și Social din cadrul "Proiectului Deșeuri Solide mun. Chișinău", Primăria com. Bubuieci informează despre următoarele acțiuni/măsuri întreprinse împreună cu inițiatorul:
- Documentația Privind Evaluarea Impactului de Mediu și Social din cadrul "Proiectului Deșeuri solide mun. Chișinău" au fost disponibile in format de hârtie și electronic la sediul primăriei precum și pe pagina noastră oficială www.bubuieci.md.
- La data de 29.09.2017 a avut loc dezbaterea publică pentru a examina opinia cetățenilor in aspectele de mediu și sociale, in cadrul proiectului "Deșeuri solide mun. Chișinău" in conformitate cu Legea nr.86 Privind evaluarea Impactului de Mediu. Responsabil de organizarea dezbaterilor publice din cadrul primăriei a fost Primarul com Bubuieci dl Ion Șaranuț.
- Cetățenii au fost informați despre dreptul de a participa la dezbaterea publică prin anunțuri pe panourile informative.
 • Vizualizări: 238
Întoarce-te
Satul Bubuieci
Calendar
«    October 2018    »
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Meteo Bubuieci
Curs Valutar
Linkuri Utile