• S.A. ”Apa-Canal”
  În atenția locuitorilor s. Bubuieci,
  În legătură cu multiplele adresări ale administației locale Bubuieci către S.A. ”Apa-Canal”, s-a reusit de a aproba de comun acord cu S.A. ”Apa-Canal”, lucrări de renovare și pozare a apeductului pe următoarele străzi: str. Ion Creangă, str-la Iu. Gagarin, str. Miorița.
  Totodata vă informăm că administrația locală duce tratative pentru restabilirea porțiunii altor porțiuni din rețeaua de apeducte, care este avariată, în termeni cît mai restrînși.
  S.A. ”Apa-Canal”
 • ANEXA


  cu privire la decizia nr.1.7 din 22.02.2018 a Consiliului comunei Bubuieci

  ,, Cu privire la stabilirea taxei pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii”
  Decizie
 • Aprobarea bugetului
  Aprobarea bugetului
PRIMĂRIA BUBUIECI
CONSILIUL LOCAL
ACTIVITATEA PRIMĂRIEI
TRANSPARENŢĂ DECIZIONALĂ
SERVICII


POLIȚIA VINE LA DIALOG

Ședință de lucru.
La primăria comunei Bubuieci a avut loc o ședință de lucru la care au participat colonelul de poliție Ruslan SACHIAN, șeful inspectoratului de poliție Ciocana al DP mun. Chișinău, maiorul de poliție Anatol Cazacu, șef al sectorului de poliție nr.5 Bubuieci, domnul Ion ȘARANUȚ, primarul comunei Bubuieci, conducătorii instituțiilor de învățământ din teritoriu și factori decizionali din administrația publică locală.

Domnul Ruslan SACHIAN mai întâi s-a referit la subiectul legat de securitatea la trafic a copiilor. Zilele acestea efectivul Sectorului de Poliție nr.5 (Bubuieci) al IP Ciocana a Direcției de Politie mun. Chișinău, desfășoară activități de prevenire a accidentelor rutiere, inclusiv tamponării de pieton în adiacentul instituțiilor de învățământ de pe teritoriul comunei. Asemenea măsuri se desfășoară în scopul eficientizării activităților orientate la protecția drepturilor copilului, organizarea şi asigurarea securității circulației rutiere, reducerii riscurilor de victimizare a copiilor, pe perioada procesului educațional.Un alt subiect a ținut de proiectul ”Supraveghere de vecinătate” susținut de către Inspectoratul General de Poliție în conlucrare cu administrațiile publice locale. Șeful inspectoratului de poliție Ciocana s-a mai referit la locurile vacante care sunt în subdiviziunea pe care o conduce, îndemnând tinerii din Bubuieci să îmbrățișeze profesia de polițist. De asemenea a fost abordată posibilitatea de a se aloca un teren pentru construcția unui sediu modern al Sectorului de poliție nr.5 Bubuieci, care ar putea fi edificat cu susținerea din partea proiectelor europene.

La rândul său primarul Ion ȘARANUȚ a menționat că este binevenit acest dialog care are menirea de a spori securitatea la trafic a elevilor și copiilor ce merg la grădinițe, dar și de a asigura o viață și activitate în siguranță a locuitorilor comunei. Primarul a mai dispus organizarea săptămânală a unei ședințe comune cu participarea factorilor de decizie din administrația publică locală și cetățenii din localitate pentru identificarea și soluționarea tuturor problemelor de importanță majoră din viața comunei.
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
POLIȚIA VINE LA DIALOG
 • Vizualizări: 1029
Întoarce-te
Satul Bubuieci
Calendar
«    October 2018    »
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Meteo Bubuieci
Curs Valutar
Linkuri Utile