• S.A. ”Apa-Canal”
  În atenția locuitorilor s. Bubuieci,
  În legătură cu multiplele adresări ale administației locale Bubuieci către S.A. ”Apa-Canal”, s-a reusit de a aproba de comun acord cu S.A. ”Apa-Canal”, lucrări de renovare și pozare a apeductului pe următoarele străzi: str. Ion Creangă, str-la Iu. Gagarin, str. Miorița.
  Totodata vă informăm că administrația locală duce tratative pentru restabilirea porțiunii altor porțiuni din rețeaua de apeducte, care este avariată, în termeni cît mai restrînși.
  S.A. ”Apa-Canal”
 • ANEXA


  cu privire la decizia nr.1.7 din 22.02.2018 a Consiliului comunei Bubuieci

  ,, Cu privire la stabilirea taxei pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii”
  Decizie
 • Aprobarea bugetului
  Aprobarea bugetului
PRIMĂRIA BUBUIECI
CONSILIUL LOCAL
ACTIVITATEA PRIMĂRIEI
TRANSPARENŢĂ DECIZIONALĂ
SERVICII


Spre atenția tuturor locuitorilor comunei!

Odată cu formarea subdiviziunii de agenți constatatori în cadrul Primăriei comunei Bubuieci, prin Deciziua Primarului nr.21 din 03.04.2017, înzestrați cu dreptul de a soluționa cauzele contravenționale în a cărui rază teritorială a fost săvîrșită contravenția, conform prevederilor Codului contravențional al RM, au fost întreprinse un șir de acțiuni în vederea ameliorării situației la compartimentul salubrizare în teritoriul deservit, caurmare fiind emisă o scrisoare informativă către toți agenții economici ce activează în teritoriu, către admionistrația Întreprinderilor pomicole, instituțiilor de învățămînt etc, în scopul respectării modului stabilit de colectare, păstrare,transport, depozitare a deșeurilor industriale, de construcție, menajere și de altă natură.
Pe parcursul a primei decade a lunii ianuarie de către agenții constatatori, de comun acord cu angajații Poliției Bubuieci ai Inspectoratului de Poliție Ciocana, au fost evidențiate 30 de încălcări prevăzute în art. 126¹, 154, 181, 223 al Codului contravențional al RM și întocmite procese-verbale care au fost expediate spre soluționare, organelor compee: comisiei administrative, Poliției etc.
Totodată, analiza efectuată denotă faptul că numai 40% din cetățeni au încheiat contracte cu întreprinderile la menținerea ordinii la compartimentul vizat.
Reieșind din acestea, administrația publică locală intervine cu rugămintea către toți cetățenii comunei Bubuieci, Bîc și Humulești de a întreprinde toate acțiunile necesare pentru excluderea apariției spontane a gunoiștii neautorizate, pentru protecția mediului și atrage atenția la necesitatea încheierii contractelor cu întreprinderea specializată de evacuare a deșeurilor contactînd la numărul de telefon 060956611 în zilele de luni, miercuri, vineri.


Agent constatator
Stanislav Taban
 • Vizualizări: 545
Întoarce-te
Satul Bubuieci
Calendar
«    October 2018    »
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Meteo Bubuieci
Curs Valutar
Linkuri Utile