top of page
primaria-bubuieci

Cu privire la restricționarea temporară a accesului transportului pe o porțiune de drum


Dragi cetățeni ai comunei Bubuieci,


Vă aducem la cunoștință că în conformitate cu prevederile legale din Legea nr. 436-XVI din 28.12.2006 privind administratia publica locala și decizia nr. 3.14 din 08.06.2023 a Consiliului comunal Bubuieci "Cu privire la organizarea și desfășurarea Hramului satului Bubuieci", primarul comunei Bubuieci a dispus o serie de măsuri pentru buna desfășurare a activităților legate de Hramul satului.

Astfel, în ziua de luni, 28 august 2023, în intervalul de timp cuprins între 16:00 și 24:00, se va organiza Hramul satului. Cu scopul de a asigura desfășurarea în siguranță a acestor activități, se vor aplica următoarele restricții temporare:

  1. Accesul transportului va fi restricționat pe strada Toader Bubuiog, în perimetrul delimitat de străzile Serghei Lazo, Alexandr Puşkin, Ion Creangă și Tereşcova. Această restricție nu se aplică transportului public.

  2. Inspectoratul de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a fost solicitat să asigure menținerea ordinii publice și să implementeze restricțiile de acces pentru unitățile de transport, conform specificațiilor menționate mai sus.

  3. Dorim să aducem la cunoștința agenților economici care își desfășoară activitatea în zona menționată că accesul tuturor tipurilor de transport, inclusiv cel de deservire, va fi interzis în perioada menționată (28 august, 16:00 - 24:00).

  4. Rugăm locuitorii din zona menționată să fie conștienți de restricțiile impuse și să evite circulația cu unități de transport prin porțile cu ieșirea în centrul satului Bubuieci în intervalul orar menționat.

  5. Primarul comunei Bubuieci asumă responsabilitatea pentru controlul executării tuturor prevederilor menționate în această dispoziție.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare în vederea desfășurării în bune condiții a evenimentului Hramului satului. Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, vă rugăm să consultați schemele și comunicatele oficiale atașate acestui anunț.

27 afișări

Comments


bottom of page