top of page
primaria-bubuieci

Depunerea declarațiilor vitivinicole


CONSILIUL MUNICIPAL CHIŞINĂU

PRIMAR GENERAL AL MUNICIPIULUI CHIŞINĂU

DIRECȚIA GENERALĂ ECONOMIE, COMERȚ ȘI TURISM


Prin prezenta, Direcția generală economie, comerţ şi turism a Consiliului municipal Chişinău Vă informează, că începând cu data de 3 ianuarie 2022, este posibilă depunerea declarațiilor vitivinicole, precum şi a cererilor de înregistrare/modificare a parcelelor vitivinicole şi a unităților vinicole în regim online. De asemenea, unitățile vinicole au acces de vizualizare şi descărcare a declarațiilor vitivinicole depuse la IP „Oficiul Național al Viei şi Vinului” (în continuare - ONVV) în ultimii 5 ani. Ataşat veți găsi „Manualul Aplicantului” privind gestionarea contului personal în 3 limbi. Toate declarațiile şi cererile depuse vor avea statut de „aşteaptă aprobare” până la verificarea actelor ataşate de către specialistul principal responsabil de SIA Registru Vitivinicol.

Accesul pe situ-ul www.rvv.gov.md are loc doar prin intermediul MPass cu ajutorul semnăturii electronice. Pentru aceasta este necesar de a depune o cerere în adresa ONVV privind desemnarea unui reprezentant al unităților vitivinicole cu drepul de acces.

În acest context, solicităm respectuos diseminarea informației către producătorii de struguri, de vin țărănesc şi unităţile vitivinicole din unitatea administrativ-teritorială gestionată.



11 afișări

Comments


bottom of page