top of page
primaria-bubuieci

Extindere termen: Concurs pentru împrospătarea grâului alimentar din rezervele de stat!


Prin intermediul acestui comunicat, vă aducem la cunoștință că Agenția Rezerve Materiale din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, conform Dispoziției nr. 20 din 12 aprilie 2023, și în conformitate cu regulamentul Comisiei mixte privind eliberarea/recepționarea grâului alimentar din/în rezervele de stat în vederea împrospătării cu decalaj în timp, a decis prelungirea termenului de depunere a dosarelor de participare la concursul privind selectarea beneficiarilor finali de grâu alimentar din rezervele de stat.

Astfel, termenul limită pentru depunerea dosarelor este extins până la data de 3 iulie 2023, ora 16:00.

Prin intermediul acestei prelungiri, dorim să oferim tuturor agenților economici din unitatea administrativ-teritorială gestionată posibilitatea de a participa la concursul pentru împrospătarea cu decalaj în timp a grâului alimentar din rezervele de stat.

Vă rugăm să transmiteți această informație tuturor agenților economici din domeniul panificației și produselor de morărit cu care colaborați.

Pentru mai multe detalii și informații suplimentare, vă invităm să contactați Direcția generală economie, comerț și turism a Consiliului Municipal Chișinău.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

8 afișări

Comments


bottom of page