top of page
primaria-bubuieci

Festivalului de ovine și caprine ,,Mioriță Laie Bucălaie"


Avem plăcerea de a vă informa că Direcţia generală economie, comerț și turism a Consiliului municipal Chişinău a adus la cunoștința noastră organizarea celei de-a 7-a ediție a Festivalului de ovine și caprine cu denumirea sugestivă ,,Mioriță Laie Bucălaie". Acest eveniment deosebit se va desfășura în perioada 28-29 octombrie 2023, iar gazda sa va fi orașul Cimişlia.

Festivalul ,,Mioriță Laie Bucălaie" are ca principal obiectiv promovarea ramurii și culturii de creștere a ovinelor și caprinelor, oferind o platformă deosebită pentru a evidenția produsele procesate obținute din materia primă provenită de la aceste specii de animale. Totodată, evenimentul dorește să familiarizeze publicul cu cele mai avansate practici din domeniu.

Această manifestare va fi un adevărat festin pentru iubitorii de animale, agricultură și tradiții autentice. În cadrul festivalului, veți avea ocazia să participați la mese rotunde și seminarii informative, să admirați expoziții de animale, să vă delectați cu târguri de produse specifice, să vă bucurați de concerte și să vă implicați în jocuri și concursuri captivante.

Este demn de menționat că Festivalul ,,Mioriță Laie Bucălaie" va aduce laolaltă reprezentanți din peste 30 de țări, cu o bogată tradiție în creșterea ovinelor și caprinelor. Acest schimb de experiență și cunoștințe va contribui la dezvoltarea continuă a acestei industrii importante.

15 afișări

Comments


bottom of page