top of page
primaria-bubuieci

În perioada 19-22 octombrie 2023 se desfășoară expozițiile "Moldagrotech" și "Farmer"


Avem plăcerea să vă aducem la cunoștință că, în perioada 19-22 octombrie 2023, la Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" din Chișinău (str. Ghioceilor 1), va avea loc o nouă ediție a Expoziției Internaționale MOLDAGROTECH pentru mașini, echipamente și tehnologii destinate complexului agroindustrial, ediția de toamnă, și a Expoziției Internaționale "FARMER" dedicată produselor, utilajelor, tehnologiilor agricole și meșteșugurilor.

Această expoziție agricolă reprezintă o platformă unică de comunicare pentru mediul de afaceri și contribuie la facilitarea relației producător-consumator, identificarea de noi piețe și soluții în contextul actual. Acest eveniment reprezintă, de asemenea, un pilon important în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Agricolă și Rurală 2023 - 2030.

Ediția din 2023 va aduna peste 200 de participanți din 5 țări: Republica Moldova, Austria, Italia, România și Ucraina. Aici veți întâlni producători și dealeri de tehnică agricolă, instrumente, inventar și echipamente pentru complexul agroindustrial și grădinărit, fermieri și gospodării țărănești din țară, precum și institute de cercetări, experți, reprezentanți ai structurilor de stat, ai companiilor de asigurări, băncilor comerciale, organizațiilor financiare și proiectelor internaționale pentru dezvoltarea agriculturii.

Nu veți rata ocazia de a vedea cele mai noi combine, tractoare, mașini și echipamente pentru mecanizarea agriculturii, precum și soluții pentru fermieri mici și gospodării rurale, inclusiv sisteme de alimentare cu apă și irigare, mașini de îmbunătățiri funciare, fertilizanți și produse de protecție a plantelor, echipamente pentru industria alimentară și utilaje pentru producția de furaje. De asemenea, veți avea ocazia să descoperiți noile tehnologii de economisire a energiei și să explorați digitalizarea agriculturii, care va avea o zi specială dedicată în cadrul expoziției.

Cu toate provocările aduse de secetă și calamități naturale, Expoziția "FARMER" va prezenta produse agricole sau procesate din gospodăriile fermierilor, nutrețuri combinate, medicamente veterinare și preparate utilizate în zootehnie. De asemenea, instituțiile științifice specializate vor promova tehnologii inovatoare pentru creșterea eficienței proceselor de cultivare, păstrare și prelucrare a produselor agricole. Instituțiile bancare și de finanțare vor prezenta oferte speciale de creditare, iar asigurările în agricultură vor fi prezentate în condiții avantajoase.

La târgul "Toamnă de Aur," puteți achiziționa direct de la producătorii locali legume proaspete, fructe, miere, produse apicole și multe altele. De asemenea, veți găsi o varietate de puieți, flori, semințe și bulbi, care sunt foarte căutate de către vizitatori.

Expoziția va oferi, de asemenea, o prezentare a Planului Național de Acțiuni privind Agricultura de Familie în Republica Moldova, procedurile de autorizare și tendințele de reglementare privind introducerea pe piață a produselor fitosanitare, precum și mecanismele de subvenționare în agricultură, care sunt de interes major pentru profesioniștii din domeniul agricol. Vă așteptăm cu drag la Expoziția MOLDAGROTECH și la Expoziția "FARMER" din perioada 19-22 octombrie 2023 la Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" din Chișinău (str. Ghioceilor 1).

34 afișări

Comments


bottom of page