top of page
primaria-bubuieci

Întâlnire între Primăria Bubuieci și Locatarii Întovărășirii Pomicole “Sidev” privind Soluționarea Alimentării cu Apă.


La data de 24 octombrie 2024 s-a desfășurat ședința APL Bubuieci cu locatarii Întovărășirii Pomicole “Sidev” privind problema alimentării cu apă și transmiterea stației de pompare către SA Apă-Canal.


Primăria Comunei Bubuieci informează că, în data de 24 octombrie 2024, a avut loc o ședință de lucru între reprezentanții Autorității Publice Locale Bubuieci și locatarii Întovărășirii Pomicole “Sidev”. Scopul acestei întâlniri a fost discutarea problemelor actuale privind alimentarea cu apă a întovărășirii și identificarea soluțiilor durabile pentru a asigura accesul continuu și eficient la apă potabilă pentru toți locuitorii din această zonă.


În cadrul ședinței, s-au abordat dificultățile tehnice și financiare legate de întreținerea și funcționarea stației de pompare, esențiale pentru alimentarea cu apă a Întovărășirii Pomicole “Sidev”. De asemenea, s-a analizat posibilitatea transmiterii stației de pompare către S.A. Apă-Canal, care are capacitatea și resursele necesare pentru a asigura gestionarea corespunzătoare a acesteia.


Locatarii și reprezentanții autorităților locale au purtat discuții constructive pentru identificarea celor mai bune soluții tehnice și administrative în vederea eficientizării sistemului de alimentare cu apă. S-a convenit că predarea stației de pompare către SA Apă-Canal ar putea reprezenta o soluție benefică, ce ar asigura o mai bună calitate a serviciilor de furnizare a apei și o gestionare profesionistă a sistemului.


Primăria Comunei Bubuieci va continua să colaboreze strâns cu SA Apă-Canal și locatarii din Întovărășirea Pomicolă “Sidev” pentru a implementa măsurile convenite în cadrul ședinței. În următoarea perioadă, vor fi efectuate toate demersurile necesare pentru a finaliza procesul de transmitere a stației de pompare către SA Apă-Canal, în scopul asigurării unui serviciu de calitate și a unei gestionări eficiente a resurselor de apă pentru locuitorii din întovărășire.


Primăria Bubuieci mulțumește locatarilor și SA Apă-Canal pentru deschiderea și colaborarea constructivă și va informa periodic cetățenii despre progresul implementării măsurilor convenite.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Primăria Comunei Bubuieci la numărul de telefon 022414869 sau prin e-mail la primarie.bubuieci@gmail.com.





1 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page